Bennon Fortis O2 SRC FO HRO

Βρες εδώ όλα τα προϊόντα: BENNON

90.00 

Μαύρο
40
41
42
43
44
45
46
Εκκαθάριση
Κωδικός προϊόντος: Bennon Fortis O2 SRC FO HRO Κατηγορία:

Περιγραφή

Μποτάκι εργασίας Bennon Fortis χωρίς προστασία δαχτύλων. Κλασικό σχέδιο με γνήσιο υδροφοβικό δέρμα και αδιάβροχη μεμβράνη REGI-TEX®. Είναι εξοπλισμένο με αντιολισθητική σόλα SPARTACUS PU/rubber ανθεκτική στους 300 °C σε επαφή διάρκειας ενός λεπτού και εσωτερική σόλα WARRIOR με απορρόφηση κραδασμών στο πέλμα. Είναι κατάλληλο για κάθε είδους εργασία, για εταιρείες security, το airsoft κλπ και για χρήση σε όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Τα μποτάκια εργασίας Bennon Fortis O2 SRC FO HRO με κλασικό σχεδιασμό είναι κατάλληλα για πάσης φύσεως εργασία.

Διαθέτουν ανακλαστικά ένθετα, δερμάτινο υδροφοβικό κορμό, επένδυση από αδιάβροχη μεμβράνη REGI-TEX®, ενώ φοράνε σόλα SPARTACUS PU/rubber αντιολισθητική σε νερά και λάδια και ανθεκτική στους 300°C σε επαφή διάρκειας ενός λεπτού.

Είναι αντιστατικά και προσφέρουν μεγάλη απορρόφηση κραδασμών.

κορμός: υδροφοβικό δέρμα αγελάδας Barton
επένδυση: μεμβράνη REGI-TEX®
σόλα: WARRIOR ανατομική σόλα τριών συστατικών με απορρόφηση κραδασμών στο σημείο της φτέρνας
εξωτερική σόλα: SPARTACUS PU/rubber αντιολισθητική σε νερά και λάδια, ανθεκτική στους 300°C σε επαφή διάρκειας ενός λεπτού

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΥΛΙΚΑ

ανακλαστικά ένθετα - μποτάκια εργασίας bennon fortis υδατοαπωθητικός κορμός Αντιολισθητικά παπούτσια εργασίας Σόλα ανθεκτική στους 300 βαθμούς κελσίου σε επαφή ενός λεπτού Παπούτσια εργασίας με εξωτερική σόλα ανθεκτική σε πετρέλαια και λάδια Αντιστατικά παπούτσια εργασίας Μποτάκια εργασίας με απορρόφηση κραδασμών στην περιοχή της φτέρνας REGI-TEX αδιάβροχη μεμβράνη - Μποτάκια εργασίας Μποτάκια εργασίας με εξωτερική σόλα SPARTACUS αντιολισθητική

ΕΤΙΚΕΤΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ
Οι αποστολές / παραλαβές των προϊόντων μας πραγματοποιούνται με την Speedex.
  • Είναι υποχρεωτικός ο αριθμός κινητού τηλεφώνου. Σε περίπτωση απουσίας η παραγγελία θα αποστέλλεται μόνο μετά από τηλεφωνική επικοινωνία.
Η χρέωση διαμορφώνεται ως εξής:
Για παραγγελίες άνω των 80 ευρώ τα μεταφορικά είναι δωρεάν ενώ για παραγγελίες κάτω των 80 ευρώ το κόστος είναι 5.50 ευρώ.