Cofra New Ionian S1P SRC

Βρες εδώ όλα τα προϊόντα: COFRA

68.00 

40
41
42
43
44
45
46
Εκκαθάριση
Κωδικός προϊόντος: Cofra New Ionian S1P SRC Κατηγορία:

Περιγραφή

Μποτάκι ασφαλείας New Ionian S1P SRC, της σειράς Workmate της Cofra. Χωρίς τη χρήση μεταλλικών στοιχείων (100% Metal Free), με προστασία δαχτύλων από υαλούφασμα (fiberglass) και μη μεταλλική ενδιάμεση σόλα. Διαθέτει πολύ μαλακό πάτημα, είναι πολύ εύκαμπτο, διαπνέον, αντιστατικό, αντιολισθητικό, με ενίσχυση σε κολάρο και γλώσσα, εξαιρετική επιλογή που εγγυάται 100% ασφαλή εργασία.

ΚΟΡΜΟΣ: Δέρμα σουέτ και διαπνέον ύφασμα.
ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ: Διαπνέον ύφασμα.
ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗSANY-DRY® 100% πολυεστερικό ύφασμα, τρισδιάστατο, αναπνέον, απορροφά και απελευθερώνει την υγρασία, ανθεκτικό στην τριβή.
ΠΑΤΟΣEVANIT – κατασκευασμένος από ειδική ένωση EVA και νιτριλίου, έχει μεγάλη φέρουσα ικανότητα και μεταβλητό πάχος (12mm – 8mm – 3,8mm). Θερμοδιαμορφωμένος, διάτρητος και επικαλυμμένος με ύφασμα υψηλής διαπνοής. Αντιστατικός χάρη σε μια ειδική επεξεργασία στην επιφάνεια και στις ραφές που κατασκευάζονται από αγώγιμα νήματα.
ΣΟΛΑ: Πολυουρεθάνη διπλής πυκνότητας.
ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΑΧΤΥΛΩΝFIBERGLASS (υαλούφασμα) , μη μεταλλικό fiberglass ανθεκτικό εώς 200 J.
ΕΝΔΙΑΜΕΣΗ ΣΟΛΑ: Μη μεταλλική APT-PLATE με μηδενική διάτρηση.
Κατασκευασμένο σύμφωνα με το πρότυπο ασφαλείας CE EN ISO 20345:2011.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΥΛΙΚΑ

Παπούτσια ασφαλείας και εργασίας, εξ' ολοκλήρου κατασκευασμένα χωρίς τη χρήση μετάλλων ή συστατικών που εντοπίζονται από συναγερμούς ασφαλείας.Ανατομικός πάτος παπουτσιών ασφαλείας Cofra EvanitΗ ενδιάμεση σόλα της COFRA, APT-PLATE, τοποθετείται (χωρίς να μπορεί να αφαιρεθεί), στο πάνω μέρος της εξωτερικής σόλας και ενδιάμεσα με τον αφαιρούμενο εσωτερικό πάτο, αντί της παραδοσιακής ατσάλινης προστασίας. Τα πλεονεκτήματα της ενδιάμεσης αυτής σόλας είναι πολλά, μεταξύ των οποίων η καλύτερη θερμομόνωση στα παπούτσια ασφαλείας, η ευκαμψία που παρέχουν και το όφελος στο τελικό βάρος των παπουτσιών.Καπάκι προστασίας δαχτύλων από υαλούφασμα (fiberglass). Το καπάκι από fiberglass παρέχει την ίδια ακριβώς προστασία με το παραδοσιακό καπάκι από ατσάλι, σύμφωνα με το EN 12568:2010, για αντοχή μέχρι 200J. Το καπάκι fiberglass με βάρος 60 γραμμάρια (στο Νο 42), είναι ελαφρύτερο από το ατσάλινο καπάκι το οποίο ζυγίζει 90 γραμμάρια, είναι θερμομονωτικό, έχει μειωμένο πάχος και είναι 100% Metal Free, χωρίς μεταλλικά στοιχεία και δεν ανιχνεύεται από ανιχνευτές μετάλλων (πχ στα αεροδρόμια).Μποτάκι Ασφαλείας New Black Sea S3 SRC COFRA SANY - DRY Τρισδιάστατη επένδυση από πολυεστερικό ύφασμα τοποθετούμενο στο εσωτερικό των παπουτσιών εργασίας και των παπουτσιών ασφαλείας, που έχει την ιδιότητα να αναπνέει, να αποβάλει την υγρασία από τα παπούτσια και να κρατάει τα πόδια το δυνατόν στεγνά. Είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό στην τριβή και αντιβακτηριδιακό.

Οι αποστολές / παραλαβές των προϊόντων μας πραγματοποιούνται με την Speedex.
  • Είναι υποχρεωτικός ο αριθμός κινητού τηλεφώνου. Σε περίπτωση απουσίας η παραγγελία θα αποστέλλεται μόνο μετά από τηλεφωνική επικοινωνία.
Η χρέωση διαμορφώνεται ως εξής:
Για παραγγελίες άνω των 80 ευρώ τα μεταφορικά είναι δωρεάν ενώ για παραγγελίες κάτω των 80 ευρώ το κόστος είναι 5.50 ευρώ.